Оферта No. 12751

24031 EUR ( 47000 BGN )

( 304.19 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:79 кв.м. Чиста жил.площ:79 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:6 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12751
"Регент" недвижими имоти предлагат уширен двустаен апартамент за продан. Имота се намира в топ центъра срещу Мол Габрово. Ситуиран е на четвърти етаж с площ от 79 кв.м. Разпределението е следното: входно антре, дневна стая с преход към спалня, кухня с тераса, втора спалня, два килера, баня и тоалетна. Към имота има и избено помещение.Положена е ПВЦ дограма. Зад блока има паркинг за автомобили с топла връзка към входа.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio