Оферта No. 12753

550000 EUR ( 1075690 BGN )

( 687.50 EUR / кв.м. )

продава: хотел, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:800 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12753
Предлагаме на Вашето внимание един много интересен обект за продажба, намиращ се в центъра на гр. Габрово. Имотът представлява ресторант и хотел с 800 кв. м прилежащ двор. На първи етаж са позиционирани механа с лятна градина, а на втори етаж има пет стаи за гости с отделен санитарен възел и един апартамент. Сградата е интересна, оригинална, автентична и представлява паметник на културата от местно значение. Обектът разполага с изготвен нов и много атрактивен интериорен проект. Сградата е оборудвана с инсталация за видеонаблюдение, ел. инсталация и ВиК. Обектът разполага с чардак и външна тераса със 150 места. Ако си търсите подобен имот, искате да развивате такъв бизнес или обичате да инвестирате, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще отговори на въпросите Ви, ще Ви консултира професионално и ще организира оглед на обекта.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio