Оферта No. 12754

460 EUR ( 900 BGN )

( 1.10 EUR / кв.м. )

отдава: магазин, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:420 кв.м. Телефонни линии:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12754
На Вашето внимание "Регент" отдава под наем помещение с площ от 420 кв.м., идеално за търговски цели. Намира се в квартал Падало на оживена улица с голям човекопоток. Обекта разполага с търговска зала,три склада, обслужващи помещения със собствен санитарен възел и самостоятелен вход. Наемната цена е 900 лв. без ДДС.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio