Оферта No. 12758

129000 EUR ( 252298 BGN )

( 430.00 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:350 кв.м. Ползваема площ:350 кв.м. Земя:300 кв.м. Етаж:3 Спални:7 Стаи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12758
Продава се триетажна КЪЩА, заедно с прилежащ парцел от 300 кв.м.. Към имота има МАГАЗИН и БАР, с възможност за развиване на всякакъв вид търговска дейност. Има самостоятелен вътрешен двор, както и голям ГАРАЖ. На партерно ниво е разположена кухня с хол и баня, както и голяма открита тераса с барбекю. Има изградени и три отделни санитарни възела. Къщата е с нова покривна конструкция, висок клас дограма и довършителни материали, частично обзаведена, готова за нанасяне веднага.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, с гараж, обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio