Оферта No. 12766

33234 EUR ( 64999 BGN )

( 49.46 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:79 кв.м. Ползваема площ:208 кв.м. Земя:672 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12766
Предлагаме на Вашето внимание къща за продажба в краен квартал на града на спокойно и тихо място, обградено от зеленина. Имотът е на два жилищни етажа, всеки от които по 79 кв.м, сутерен и два гаража по 25 кв.м всеки от тях. Първият етаж разполага с кухня с бокс, дневна, спалня, тераса и коридор. На вторият етаж са разположени дневна с тераса, спалня, дневна с кухненски бокс, килер и още една тераса. Отоплението на къщата е на твърдо гориво. Има прилежащ двор от 672 кв.м. Състоянието на имота е добро, без съвременни подобрения, освен частично подменена дограма и локално отопление, но с възможност за обитаване и живеене в състоянието, в което се намира. Ако си търсите подобен имот, искате да развивате такъв бизнес или обичате да инвестирате, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще отговори на въпросите Ви, ще Ви консултира професионално и ще организира оглед на обекта.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio