Оферта No. 12769

60000 EUR ( 117348 BGN )

( 461.54 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:103 кв.м. Ползваема площ:103 кв.м. Земя:130 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12769
Предлагаме на Вашето внимание първи жилищен етаж от двуетажна къща в кв. Баждар на град Габрово. Районът е предпочитан заради близостта до центъра на града, както и гледката. Разпределение на имота: антре, кухненски бокс с трапезария, всекидневна, от която се влиза в две големи и светли спални, тераса, баня, тоалетна; идеална част от двора, обособена с протокол. Изложение - изток, юг, запад. Имотът е в много добро състояние.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio