Оферта No. 12773

23008 EUR ( 44999 BGN )

( 15.34 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 3 km от общ. център

Община Габрово Площ:1500 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12773
Представяме Ви парцел на 3км. от гр. Габрово в с. Борики. Селото предлага на своите жители красиви гледки към балкана, чист въздух и спокойствие, както и много луксозни имоти в съседство.

Парцелът е с площ от 1500 кв. м. с южно изложение и гледка към Стара планина, върховете Бузлуджа и Шипка.

В него се намират много овощни дървета.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, ток, вода, ограда

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio