Оферта No. 12777

20452 EUR ( 40000 BGN )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Чиста жил.площ:54 кв.м. Етаж:7 Бр.етажи:8 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12777
Предлгаме Ви за продажба двустаен апартамент с отлична локация в кв. Младост. Жилището е с площ от 54 кв.м. и е разпределено по следния начин: хол, спалня, санитарно помещение и кухня с тераса. Апартамента е без подобрения и се нуждае от ремонт. Имота е с прилежащо избено помещение с площ 4 кв.м.Предимства на имота:

Комуникативен квартал

Прекрасна панорамна гледка

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, асансьор, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio