Оферта No. 12781

29144 EUR ( 57000 BGN )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Чиста жил.площ:65 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12781
Предалагаме Ви двустаен монолитен апартамент с площ от 65 кв.м. в кв. Падало. Жилището е с източно изложение на четвърти жилищен етаж.

Разпределението е следното: кухня, хол с тераса, спалня с дрешник и санитарно помещеие. Имота е с подменена дограма и интериорни врати, нова ел. инсталация, ремонтирана баня. Подовите настилки са от паркет и теракота.

За повече информация или организиране на оглед, моля сържете се с обслужващия брок
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, ТЕЦ, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio