Оферта No. 12791

28121 EUR ( 54999 BGN )

( 6.15 EUR / кв.м. )

продава: къща, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:64 кв.м. Ползваема площ:64 кв.м. Земя:4570 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12791
Представяме Ви имот във високата част на с. Гергини. Къщата представлява полумасивна постройка със застроена площ от 44 кв.м., лятна кухня 20кв.м, която е долепена до къщата и двор от 4570кв.м. Теренът е равнинен, с лице към улица с асфалтова настилка. Имотът се намира в близост до кметството и здравната служба. Имотът е изключително нподходящ за стоителство.

С. Гергини е предпочитано място за живеене, заради спокойствието, новите жилища и близостта до града.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio