Оферта No. 12798

32646 EUR ( 63849 BGN )

( 535.18 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:61 кв.м. Чиста жил.площ:61 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:3 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12798
Представяме на Вашето внимание двустаен апартамент, преустроен в тристаен, намиращ се в центъра на град Габрово. Имотът се намира зад хотел Балкан и осигурява лесен достъп до институции, паркове, заведения за хранене, училища и медицински услуги.

Апартаментът е разположен на първи етаж (общо 3) в малка кооперация. Изложението на спалните е източно, а на дневната - западно. Апартаментът се състои от - дневна с трапезарска маса, напълно оборудван кухненски бокс, две обзаведени спални и баня с тоалетна. На имота е направен цялостен ремонт - таваните във всички помещения са окачени и топло-изолирани, подменени са Ел и ВиК инсталациите, подовите настилки са ламиниран паркет. Дограмата е висок клас ПВЦ , като отваряемите прозорци са с комарници. Стените във всички помещения са шпакловани и боядисани, като са използвани български продукти с високи качества.

Жилището се предлага с наличното обзавеждане и оборудване.Прилежащи помещения са маза и таван.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio