Оферта No. 12802

39370 EUR ( 77000 BGN )

( 371.42 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:106 кв.м. Чиста жил.площ:80 кв.м. Етаж:7 Бр.етажи:8 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12802
Предлагаме на Вашето внимание тристаен апартамент в района на Колелото, слънчев, топъл и с хубава гледка.Жилището съдържа кухня с дневна в едно, две спални, две тераси и санитарен възел. Подовата настилка в жилището е от дъбов паркет, има и частично подменена дограма. Сградата е с централна топлофикация.Към апартамента приндлежи и таванско помещение с нормална височина, представляващо едностайно жилище.Не пропускайте това предложение!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, ТЕЦ, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio