Оферта No. 12805

38000 EUR ( 74320 BGN )

( 904.76 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, ,

Община Созопол Площ:42 кв.м. Чиста жил.площ:42 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12805
Ако искате да се събуждате от шума на вълните и да пиете кафето си на брега на морето, то точно това предложение е именно за Вас! Имот , подходящ както за почивка, така и за целогодишно обитаване.Без такси за поддръжка! Продава се обзаведен и оборудван, във вида от снимките. Възможност за лесно паркиране в района.За оглед сме на Ваше разположение.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, климатик

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio