Оферта No. 12807

5113 EUR ( 10000 BGN )

( 7.87 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Земя:650 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12807
Предлаганият имот се намира недалеч от АЕК "Етър" и представлява урегулиран поземлен имот с площ от 650 кв.м., заедно с построената в него паянтова жиилищна сграда на 2 /два / етажа, с площ за всеки по 38.00 кв.м., масивна лятна кухня с площ от 37 кв.м. и плевня с площ от

18 кв. м. Първи етаж - коридор, от който се влиза в голяма стая;

Вътрешно стълбище ни отвежда на втория етаж, където са разположени 3 стаи, едната ог които не е обитавана.

До къщата е направена допълнителна пмасивна постройка, която съдържа голяма кухня с кухненски бокс, баня - тоалетна.

В имотът не е живяно дълго време и се нуждае от осъвременяване.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio