Оферта No. 12808

7925 EUR ( 15500 BGN )

( 26.96 EUR / кв.м. )

продава: къща, 3 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:15 кв.м. Земя:294 кв.м. Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12808
Предлагаме Ви за продажба имот в село Борики. Района е сред предпочитаните за отдих и почивка, като предлага прекрасни панорамни гледки към връх Ботев, връх Шипка и връх Бузлуджа.

Парцела е с площ от 294 кв.м. и е застроен със следните постройки:

Паянтова селскостопанска постройка с площ от 9 кв.м. и още една от 15 кв.м., съдържаща голяма стая със санитарен въззел.

Двора е поддържан, като е облагороден с овощни насаждения.

За повече информация, моля свържете се с обслужващия брокер.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio