Оферта No. 12810

35791 EUR ( 70000 BGN )

( 17.90 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:75 кв.м. Ползваема площ:170 кв.м. Земя:2000 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12810
Предлагаме за продажба двуетажна, монолитна къща в с. Велковци, само на 15 мин с автомобил от центъра на град Габрово. Къщата се състои от коридор, кухня, всекидневна, баня и тоалетна на първото ниво; вътрешно стълбище ни отвежда до втория етаж, където са обособени три спални и балкон; в подпокривното пространство, което е високо, може да се обособи голяма спалня, която ще е с балкон. Дворното място е с площ 2 000 кв.м., с трайни насъждения, геран и плевня. Къщата е електрифицирана и водоснабдена.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio