Оферта No. 12814

15339 EUR ( 30000 BGN )

( 51.13 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Площ:70 кв.м. Ползваема площ:70 кв.м. Земя:300 кв.м. Етаж:1 Спални:2
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12814
Регент предлага на вниманието Ви, вила на Крушевски баир. Достъпът до имота е по асфалтов път, удобен за целигодишно ползване. Дворчето е малко спретното равнинно , създадени са всички удобства за живеене, септична яма, вода, ел. захранване, дори е предвидено за при аварийна ситуация акумулатор за захранване с ел енергия. Вилата е с метална конструкция, бунгало- контейнер с изолация от двойна вата, PVC дограма. с вътрешна баня и тоалетна. Разпределение е следното: антре, коридор , кухня, три стаи, баня и тоалетна в едно, навес.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio