Оферта No. 12817

16362 EUR ( 32001 BGN )

( 17.59 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Ползваема площ:90 кв.м. Земя:930 кв.м. Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12817
Продава се недвижим имот, находящ се във вилната зона на гр. Севлиево, т.н. местност"Крушевски баир". Имотът представлява дворно място с площ от 929,7 кв.м. и построената в него:

1.Масивна едноетажна жилищна сграда със повдигнат таван състояща се от две стаи с покрита тераса с бетонова плоча.

2.Полумасивна Стопанска постройка с площ от 22. 4 кв.м.

3. Масивна постройка площ от 13,3 кв,м. състоща се от кухня, склад и навес.

4. Навес от 23,5 кв.м., където е обособен кът за отдих с люлка.

Имотът е с активни партиди за ток и вода, има два резервоара с 20 тона вода .

Достъпът до него е по магадан намира се близо до главния асфалтов път. Подходящо е и за целогодишно обитаване, предвид близостта до града и инфраструктурните възможности. Недвижимия имот е добре поддържан с множество овошки и насъждения, С прекрасна панорамна гледка.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio