Оферта No. 12821

9459 EUR ( 18500 BGN )

( 19.87 EUR / кв.м. )

продава: къща, 4 km от общ. център

Община Габрово Площ:50 кв.м. Ползваема площ:50 кв.м. Земя:476 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12821
РЕГЕНТ недвижими имоти предлага едноетажна къща , кв. метра, каменни основи и ремонтиран покрив в с. Орловци. Имотът се състои от две стаи и механа в пристройка. Външна баня и тоалетна. Намира се на асфалтов път, къщата е годна за обитаване. Дворното място е кв. м, с лека денивелация.

Информация за нас и нашите оферти на адрес www.regent.bg

Брокер на офертата: Цветомир Йовчев - тел. 0884 11 91 59
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio