Оферта No. 12822

75000 EUR ( 146685 BGN )

( 88.24 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:150 кв.м. Земя:850 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:4 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12822
Продаваният имот представлява къща в стар градски стил, която основно е реновирана през 2010 год.

На І-вия етаж е обособена една голяма всекидневна с кът за хранене, кът за почивка и релакс; сервизно помещение - голяма баня с вана . Вътрешно дървено стълбище ни отвежда на втория етаж, където са обособени 3 спални, кухня, баня и тоалетна

В двора има и пристройка, обособена като стая за гости с баня и тоалетна.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio