Оферта No. 12823

23008 EUR ( 44999 BGN )

( 28.76 EUR / кв.м. )

продава: къща, 24 km от общ. център

Община Дряново Площ:180 кв.м. Ползваема площ:180 кв.м. Земя:800 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12823
Предлагаме на Вашето внимание имот, на 7 км от гр.Дряново, в оживено и организирано населено място.Имотът представлява дворно място от 800 кв.м., заедно с построените в него двуетажна къща със ЗП от 68 кв.м, гараж със ЗП от 34 кв.м. и стопанска постройка от 10 кв.м..На първия етаж на жилищната сграда има механа, още една стая и санитарен възел.На втория етаж е са разположени кухня с дневна, две спални, санитарен възел и чудесна панорамна тераса.Имотът е в добро състояние и е годен за обитаване.За оглед или повече информация, моля да се свържете с нас на посочените телефони.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio