Оферта No. 12829

49900 EUR ( 97594 BGN )

( 62.38 EUR / кв.м. )

продава: къща, 23 km от общ. център

Община Созопол Площ:50 кв.м. Ползваема площ:100 кв.м. Земя:800 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12829
Предлагаме на Вашето внимание двуетажна къща в с Росен, само на 22 км. от центъра на град Бургас и 5 км. от крайбрежната линия на Черно море. В селото постоянно живеят около 1500 души, но през летния сезон населението се увеличава. През него минава Росенска река, която е приток на р. Ропотамо. Селото е с подменена водопроводна система - очаква се да се игради и канализация за отходните води. Към момента къщата е със септична яма. В селото има училище, магазини, аптека, футболно игрище, кабелен интернет.

Дворът е равен, с много плодни дръвчета и други трайни насъждения. Къщата е със застроена площ от 50 кв.м. На първото ниво са обособени антре, кухня със всекидневна, баня с тоалетна; на второто ниво са обособени две големи спални, една малка спалня, баня с тоалетна, два балкона; до къщата има новопостроена сграда, където са обособени лятна кухня и гараж; къщата разполага и с избено помещение. Продава се с по-голямата част от обзавеждането.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio