Оферта No. 12834

112486 EUR ( 220000 BGN )

( 803.47 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:140 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12834
Предлагаме на Вашето внимание интересен търговски обект за продажба. Помещението се намира на ключово място и разполага със 140 кв.м площ. С перфектната си локация и всички съпътстващи удобства, с които разполага, както и големия пътникопоток, имотът е изключително подходящ за магазин, шоуруум, представителство. Има вход за зареждане, директен достъп от главна улица, място за паркиране и се намира в близост до кръгово движение. Супер локация, супер удобства за търговски обект. Ако това наше предложение Ви интересува, нашият брокер Цветомир Йовчев Ви очаква на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще организира оглед и ще отговори на въпросите Ви.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ТЕЦ, вход за зареждане, WC, паркинг

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio