Оферта No. 12837

15339 EUR ( 30000 BGN )

( 12.78 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Площ:160 кв.м. Ползваема площ:160 кв.м. Земя:1200 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12837
Продава незавършена двуетажна масивна жилищна сграда със застроена площ 80 кв.м, и РЗП 160 кв.м, находяща се във вилната зона на гр. Севлиево, местността „Севлиевски лозя”. Сградата е масивна стоманобетонна конструкция – греди, колони и плочи. Стените са от тухлени зидове от тухли четворки. Покривната конструкция е двускатна дървена покрита с керемиди. Частично е монтирана дървена дограма на първи етаж. Изграден е гараж с площ 23 кв.м., също в груб строеж. Дворното място е с площ 1200 кв.м, достъпно от път с асфалтова настилка.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена, с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio