Оферта No. 12840

49500 EUR ( 96812 BGN )

( 24.03 EUR / кв.м. )

продава: къща, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:100 кв.м. Ползваема площ:250 кв.м. Земя:2060 кв.м. Етаж:3 Спални:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12840
Предлагаме на Вашето внимание триетажна монолитна къща на 10 мин. с автомобил от град Габрово. Дворното място е с площ от 2 дка, с плодни дръвчета и множество трайни насъждения; висок, покрит навес за 4 автомобила и бус; къщата е със следното разпределение:

- първо ниво: механа, работилница, тоалетна, кухня с котелно, тераса към двора

- второ ниво: спалня, работен кабинет с кухня и тоалетна, всекидневна, баня, голям балкон, полуоткрит салон за празнуване с и посрещане на гости

- трето ниво: две спални

Имотът е подходящ за целогодишно обитаване; подходящ за къща за гости; сервиз за автомобили с къща за обитаване и др. Мястото и спокойно и сред зеленина.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio