Оферта No. 12842

9459 EUR ( 18500 BGN )

( 7.28 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:1300 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12842
Продава урегулиран поземлен имот отреден за жилищно строителство в село Гергини, на около 8 км от гр.Габрово в посока гр.Севлиево. Теренът е с площ 1300 кв.м, с лек наклон в южна посока. Достъпен е от път с асфалтова настилка с лице около 25м. Имотът е бил застроен с двуетажна жилищна сграда и две стопански постройки, които в момента са съборени. Партиди за ток и вода са налични.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, вода, ток, регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio