Оферта No. 12846

25565 EUR ( 50000 BGN )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Чиста жил.площ:56 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:6 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12846
Предлагаме на Вашето внимание вътрешен южен апартамент в кв.Бичкиня.Жилището е с подменена дограма , подова настилка от паркет и теракота и шпакловани и латексовобоядисани стени.Входната и интериорните врати също са подменени.Апартаментът е в близост до детска площадка, училище и детска градина.За повече информация сме на на Ваше разположение.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio