Оферта No. 12848

16873 EUR ( 33000 BGN )

( 40.17 EUR / кв.м. )

продава: къща, 5 km от общ. център

Община Габрово Площ:70 кв.м. Ползваема площ:70 кв.м. Земя:420 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12848
Предлагаме на Вашето внимание двуетажна къща за продажба в близост до града. Имотът се намира на 4 км от Габровои разполага с 480 кв.м двор и гараж. Двата етажа от къщата се състоят от по 35 кв.м, първият от които има следното разпределение: кухненски бокс с дневна, хол, баня и тоалетна. Външно стълбище ни отвежда до втори етаж, който разполага с две спални, тоалетна и тераса. Канализацията е организирана чрез септична яма. Къщата разполага с отлична панорама и много зеленина, а спокойствието, което предлага и в същото време близостта до града я правят привлекателен имот както за млади семейства, така и за всички ценители на спокойствието и селския уют, в рамките на бързия достъп до областен град, работни места, търговски обекти. Ако това предложение Ви интересува, нашият брокер Цветомир Йовчев Ви очаква на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще организира оглед и ще отговори на всичките Ви въпроси.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio