Оферта No. 12856

3068 EUR ( 6000 BGN )

( 1.53 EUR / кв.м. )

отдава: магазин, гр.Габрово,

Община Габрово Площ:2000 кв.м. Ползваема площ:1400 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12856
Регент отдава под наем търговски обект в широкия център на гр. Габрово. Изключително комуникативно място, паркинг, удобни помещения, са само част от предимстава на имота. Общата квадратура от 2000 кв.м са разположени по следния начин: 1400 кв.м търговска площ, 500 кв.м склад с вход за зареждане, останалите 100 кв.м са разпределени в сервизни помещения, съблекалня и стая за персонала.

Подходящ е за шоурум, лека промишленост, фирмен магазин и други.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
вход за зареждане, WC, климатик, паркинг, трифазен ток, СОТ

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio