Оферта No. 12857

133 EUR ( 260 BGN )

( 2.33 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:57 кв.м. Чиста жил.площ:57 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:6 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12857
Новото ни предложение е за двустаен апартамент под наем, находящ се в кв.Трендафил 2. Изключително удобно и комуникативно място, в близост се намират хранителни магазини, аптеки, училище и детска градина , автобусни спирки. Имота се намира на шести етаж, направена е външна изолация и е с подменена дограма. Изложението е изцяло южно. Площта на имота е 57 кв.м разпределена в спалня, кухня, всекидневна, баня и тоалетна, остъклена тераса.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, ТЕЦ, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio