Оферта No. 12862

10226 EUR ( 20000 BGN )

( 15.66 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:45 кв.м. Ползваема площ:68 кв.м. Земя:653 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12862
Продава дворно място с площ 653 кв.м, находящо се в кв.Дядо Дянко на гр.Габрово, заедно с построената в него едноетажна полумасивна жилищна сграда с площ 45 кв.м, и масивен гараж с площ 23 кв.м. Дворното място е с лек наклон в южна посока, оградено, достъпно от път с асфалтова настилка. Сградите имат нужда от основен ремонт и осъвременяване.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, необзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio