Оферта No. 12866

40904 EUR ( 80000 BGN )

( 435.15 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Камъка

Община Габрово Площ:94 кв.м. Чиста жил.площ:73 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:7 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12866
Предлагаме Ви двустаен апартамент №6, в новооткрита жилищна сграда. Апартаментът се намира на четвърти етаж с чиста жилищна площ от 66,66 кв.м., разпределени между слънчева спалня, голяма и просторна всекидневна с кухненски бокс, складово помещение към кухненския бокс, санитарен възел, и две тераси.

Сградата е газифицирана и се намира в централната част на града. На много добра локация, на спокойно място с хубава гледка, отделена от шумните булеварди, а в същото време на няколко минути от централната пешеходна улица.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio