Оферта No. 12870

39500 EUR ( 77254 BGN )

( 1196.97 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, гр.София,

Община София Площ:33 кв.м. Чиста жил.площ:33 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12870
Предлагаме на Вашето внимание ателие в София Манастирски Ливади с площ от 33 кв. м. Помещението се намира на партерен етаж, разполага със общ двор и е на много комуникативно място, в близост до МОЛ България и трамвайна спирка номер 7. Имотът е в добро състояние, газифициран, стените са шпакловани и с латексово покритие. Помещението разполага с PVC дограма, ламиниран паркет, санитарно помещение и се предлага с цялото обзавеждане, с което разполага. Ако търсите подобно помещение, нашият брокер Цветомир Йовчев Ви очаква на тел. номер 0884 119 159, за да отговори на въпросите Ви, да организира оглед или да Ви консултира професионално.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio