Оферта No. 12879

10226 EUR ( 20000 BGN )

( 12.78 EUR / кв.м. )

продава: къща, 45 km от общ. център

Община Севлиево Площ:47 кв.м. Ползваема площ:82 кв.м. Земя:800 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12879
Агенция "Регент " предлага на вниманието Ви, вила отстояща с на 10 км. от гр. Севлиево. Населеното място е оживено с добра инфраструктура, има магазини, Основно училище , Средно Професионална Гимназия, подразделение на Идеал Стандарт -Видима. Вилата е на удобно място с хубава панорамна гледка подходяща е за целогодишно ползване. Недвижимият имот е със отстъпено право на строеж върху държавна земя, много добре поддържана от 800 кв. и построената в него вила. Разпределението е следното вестибюл две стаи баня и тоалетна в едно, прекрасна тераса. Външни стълби водят към две тавански уютни спални със тераса. Към имота има и гараж.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio