Оферта No. 12881

25054 EUR ( 49001 BGN )

( 125.27 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:90 кв.м. Ползваема площ:90 кв.м. Земя:200 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12881
Агенция за недвижими имоти "Регент" предлага за покупка монолитна къща на спокойно място, само на 5 минути от пешеходната зона на град Габрово. Къщата е на два етажа с площ от 90 кв.м.

Разпределението е следното: на етаж едно- спалня с дрешник.

втори етаж- антре, кухня с всекидневна, баня и тоалетна, преход към спалня.

Покрива е изцяло подменен, дограмата е сменена, поставен е гипс картон в някои от стаите,

Къщата разполага и с лятна тераса и таванска стая.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio