Оферта No. 12885

63000 EUR ( 123215 BGN )

( 35.00 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Бойката

Община Габрово Площ:1800 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12885
Изключително атрактивен имот за инвестиция. Граничи с гл. път Габрово - Дряново В. Търново. В близост е до Нова Деница, бензиностанция Петрол, разклона за СИМАТ и Брайт. лицето на гл. път е около 76м., а от южната страна граничи с път свързващ ул. Индустриална с ул. Орловска с лице около 41м. Подходящ е за складова база, бензино-газстанция, автосервиз или къща, производствена база и др. Дълбочината му е около 50м., В близост са основни комуникации.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ток, вода

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio