Оферта No. 12887

28121 EUR ( 54999 BGN )

( 85.22 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:81 кв.м. Ползваема площ:165 кв.м. Земя:330 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12887
Предлагаме за продажба двуетажна къща с разгърната застроена площ 165 кв.м., находяща се на "Ген. Дерожински" 1, в посока кв." Етъра". Имотът е с южно изложение. На първи етаж се намират мазе, кухня, спалня и тоалетна, а на втория етаж - кухня, хол, три спални и тоалетна с баня. Към една от стаите има прилежаща тераса. Къщата е с вътрешно стълбище и е оборудвана с ПВЦ дограма, ролетни щори, ламиниран паркет на пода и частично с дюшеме.Имотът разполага с голям двоен гараж и локално отопление - парно. Ако тази оферта представлява интерес за Вас, искате да бъде организиран оглед или имате някакви въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нашият брокер Цветомир Йовчев на тел. 0884 119 159. Той е на Ваше разположение и е компетентен да отговори на всички Ваши питания.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio