Оферта No. 12893

86921 EUR ( 170000 BGN )

( 191.46 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:192 кв.м. Ползваема площ:192 кв.м. Земя:454 кв.м. Етаж:3 Спални:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12893
Продава двуетажна масивна жилищна сграда със сутеренен етаж и използваем тавански етаж с разгъната застроена площ 192 кв.м. Имотът се намира в квартал „Лютаци” на гр.Габрово и граничи с река „Паничарка”, в близост е язовир „Хр. Смирненски”. На първи етаж са разположени дневна с трапезария и кухненски кът, санитарен възел и една тераса, на втори етаж са обособени две спални, гардеробна, санитарен възел, мокро помещение и тераса. В поспокривното пространство е обособена трета спалня. В сутеренът са обособени две стаи, кухненски бокс, склад, котелно, помещение за хидрофор и санитарен възел. Сградата е с топлоизолация, изградено локално парно на пелети, хидрофор, инсталация за пречистване на питейна вода. Дворното място е терасирано, изграден е навес-барбекю с ток и вода.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, телефон, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio