Оферта No. 12901

178955 EUR ( 350000 BGN )

( 178.96 EUR / кв.м. )

продава: помещение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:1000 кв.м. Ползваема площ:1000 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:2 Телефонни линии:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12901
Предложения недвижим имот представлява търговско помещение на два етажа със застроена площ от 1 000,00 кв.м /ново строителство/. Обособени са две търговски помещения, по 500.00 кв.м., като всяко от тях съдържа: офисна част, стая за отдих, сервизни помещения и магазинна част. Имотът е директно достъпен от улица "Никола Войновски" с голямо лице. Второто помещение, което е с вход от към бившия двор на фабрика "Картал" може да се ползва за склад, магазин или други търговски или производствени цели.

Предложената офертна цена е без ДДС.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Петя Шумкова

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio