Оферта No. 12903

71582 EUR ( 140000 BGN )

( 81.07 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, 35 km от общ. център

Община Севлиево Площ:883 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12903
Продава 10 дка земя с лице около 160 м. към главен път Севлиево – Априлци. Теренът е в регулация с начин на трайно ползване: Стопански двор. В имота е изградена едноетажна масивна постройка с площ 274 кв.м. - Цех за първична обработка на дървесина. Сградата е основно ремонтирана през 2017г., нов покрив, новa Ел. – 100 kVa и ВиК инсталации, СОТ и видеонаблюдение. В имота е изградена и триетажна масивна сграда със застроена площ 203 кв.м и РЗП – 609 кв.м. - сградата е за основен ремонт.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio