Оферта No. 12907

30000 EUR ( 58674 BGN )

( 15.43 EUR / кв.м. )

продава: къща, 20 km от общ. център

Община Дряново Площ:134 кв.м. Ползваема площ:134 кв.м. Земя:1944 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12907
Предлаганият имот се намира в село Славейково, на 12 км от гр.Габрово и на 15 мин от гр.Дряново. Районът привлича с красивата природа, чистият въздух и отличната възможност за отдих и постоянно живеене. Дворът е 1944 кв. м, южно изложение, ограден с каменна ограда, с оформени тераси, със засяти асми, орехи и овошки.Изградените постройки са следните:

Къща с жилищна площ от 67 кв. м, разпределена между два етажа .Построена в средата на миналия век с каменни основи, полумасивна конструкция, като допълнително е укрепена със стоманобетонова плоча и стъпала между ет.1 и ет.2 .На първия етаж е оформена кухня,стая и спалня, на втория етаж - три спални и склад.Подменено дюшеме в добро състояние.Баня и тоалетна - в пристройка към основната сграда.

Допълнителна постройки в имота са 2 плевни с каменни плочи и постройка за домашни животни.Масивен гараж на нивото на пътя.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio