Оферта No. 12909

13805 EUR ( 27000 BGN )

( 115.04 EUR / кв.м. )

продава: къща, 10 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:114 кв.м. Земя:120 кв.м. Етаж:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12909
Предлагаме на Вашето внимание двуетажна масивна къща на 9 км. от гр.Габрово. Къщата е с РЗП от 112 кв.м. и е със следното разпределение: първи етаж - кухненски бокс с всекидневна и тераса, санитарен възел и складово помещение.Втория етаж се състой от две спални, едната от който с тераса и складово помещение, подходящо за преустройство в санитарен възел.

Имота раполага с масивен гараж, който чрез топла връзка се влиза на първия етаж.

Дворното място е 1200 кв.м. и разполага със селскостопанска постройка от 51 кв

Нуждае от ремонт, за да се превърне в мечтания дом.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio