Оферта No. 12920

76695 EUR ( 150000 BGN )

( 64.13 EUR / кв.м. )

продава: къща, 1 km от общ. център

Община Габрово Площ:305 кв.м. Ползваема площ:392 кв.м. Земя:1196 кв.м. Етаж:2 Спални:7 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12920
Агенция за недвижими имоти РЕГЕНТ представя на своите клиенти изключително предложение в с. Киевци.

Имотът се състои от 1196 кв. м. площ, като в него са построени следните сгради:

Масивна едноетажна сграда - 99 кв. м., в която има спалня, кухненски бокс с трапезна част, санитарен възел. С отделен вход има черна кухня.

Полумасивна двуетажна сграда в много добро състояние със застроена площ от 87 кв. м., която се състои от няколко стаи и санитарен възел.

Навес, пригоден за кът за хранене - 49 кв. м.

Масивен гараж с канал и работилница към него - 49 кв. м.

Втори масивен гараж - 21 кв. м.

Дворът е равен, добре поддържан, има геран и голяма бетонирана чешма.

Ако предложението ни Ви харесва, обадете се на 0883 449 060 Велислава Панайотова, и ние ще организираме оглед в удобно за Вас време!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio