Оферта No. 12926

10737 EUR ( 20999 BGN )

( 8.10 EUR / кв.м. )

продава: къща, 12 km от общ. център

Община Габрово Площ:1430 кв.м. Ползваема площ:110 кв.м. Земя:1325 кв.м. Етаж:2 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12926
Предлагаме на Вашето внимание паятнова къща с каменни основи в много добро състояние, само на 12 км. от град Габрово.

Сгушен сред природата, имота предлага два етажа с разгъната площ от 110 в.м, разпределени в две спални, кухня, механа, санитарно помещение и маза. Покрива е отремонтиран.

Към имота прилежат и две селскостопански постройки, едната с площ от 32 кв.м подходяща за изграждане на барбекю,а другата - 18 кв.м.Дворното място е с площ от 1325 кв.м
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio