Оферта No. 12930

17895 EUR ( 34999 BGN )

( 16.27 EUR / кв.м. )

продава: къща,

Община Габрово Ползваема площ:40 кв.м. Земя:1100 кв.м. Етаж:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12930
Предлагаме за продажба къща, чието местоположение е в село между градовете Габрово и Севлиево. Имотът разполага с равен двор с площ 1110 кв.м и застроена площ 40 кв.м, в които се помещават разположена в предверието кухня, спалня и нова баня с тоалетна. Сградата е монолитна, оборудвана с PVC дограма, ламиниран паркет, ел. и ВиК инсталации, канализация ,водопровод и проект за дострояване. На двора има външен навес, допълнителна постройка и външна чешма. Имотът има редица предимства - чудесна гледка към Витите скали, безпроблемен целогодишен достъп и междуградски транспорт на всеки 30 минути, хранителен магазин и не на последно място това е село без присъствие на малцинства. Ако търсите уюта и близостта с природата и в същото време бърз и лесен достъп до градовете, моля, свържете се с нашия брокер на телефонен номер 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално, ще организира оглед и ще отговори на въпросите Ви.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio