Оферта No. 12933

12782 EUR ( 24999 BGN )

( 18.34 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:45 кв.м. Ползваема площ:45 кв.м. Земя:697 кв.м. Етаж:1 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12933
Предлагаме на Вашето внимание градски имот във високата част на кв. Лисец, който съчетава градските удобства със спокойствието на селския живот.

Имотът представлява двор от 697 кв. м. и построената в него сграда от 45 кв. м.

В района има подновени и новопостроени къщи, което прави местоположението привлекателно за строителство на еднофамилна жилищна сграда.

Можем да организираме огледи в удобно за Вас време на тел. 0883449060 Велислава Панайотова.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio