Оферта No. 12934

116653 EUR ( 228150 BGN )

( 15.34 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:7605 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12934
Предлагаме на нашите клиенти поземлен имот на изхода на гр. Севлиево посока гр. Габрово. Размер - 7605 кв. м. Парцелът е равен, с правилна форма. Има ток и вода на границата. Съседните парцели са застроени за промишлени и търговски цели.

Имотът е изключително подходящ за изграждане на производствени помещения или голяма верига търговски обекти.

Ако имате въпроси или искате да организираме оглед в удобно за Вас време, свържете се с нас на: 0883449060
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, равнинен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio