Оферта No. 12935

230 EUR ( 450 BGN )

( 2.71 EUR / кв.м. )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово,

Община Габрово Площ:85 кв.м. Чиста жил.площ:85 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:4 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12935
Отдава се под наем прекрасен тристаен апартамент с красива панорамна гледка към Стара планина. Локацията е кв.Русевци, на тихо и спокойно място. Жилището съдържа просторна дневна с кухня и южна тераса към тях, две спални, мокро помещение и баня.

Апартаментът е напълно обзаведен, много уютен и несъмнено би могъл да се превърне във Вашия мечтан ДОМ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, климатик, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio