Оферта No. 12937

15339 EUR ( 30000 BGN )

( 26.58 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:62 кв.м. Ползваема площ:124 кв.м. Земя:577 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12937
Продавания имот представлява дворно място /голямина 577 кв.м/ с построените в него няколко сгради.

- ЖИЛИЩНА СГРАДА - двуетажна полумасивна сграда.Носещата конструкция е от каменни и тухлени зидове и дървен гредоред. Първия етаж е полувкопан и се състои от две стаи и маза. До втори етаж се достига посредством външно стълбище, състои се от антре и три стаи. В имота има обособен санитарен възел.

- Лятна кухня - едноетажна с квадратура от кв.м;

- Селскостопанска постройка - с площ от 36 кв.м;

- Гараж - застроена площ от 22 кв.м;Имота е необитаем от дълго време и се нуждае от ремонт.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена, с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio