Оферта No. 12943

26800 EUR ( 52415 BGN )

( 16.13 EUR / кв.м. )

продава: къща за гости, ,

Община Дряново Площ:1661 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12943
Представяме на Вашето внимание имот сгушен в Дряновския балкан.Прохладно лято и умерена зима.

Климатът на планинската част е изключително благоприятен за лечение и профилактика на белодробни и сърдечни заболявания. Имот с цел инвестиция, или за почивка на по-голяма фамилия.

На площ от 1661 кв.м. са разположени: къща на два етажа с площ от 25кв., три едноетажни къщи съответно с площ от 14кв.м, 20кв.м и 18кв., и едно бунгало с площ от 6кв.м. Къщите са обзаведени и оборудвани, някои от тях разполагат със собствен санитарен възел и кухня. Разполага и с механа за 30 човека, сушина и детска площадка.

Имота разполага с монофазен и трифазен ток, сонда за вода и хидрофор за захранване на къщите.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Моника Минкова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Моника Минкова

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio